bulldogmentés logo

Gazdira váró francia buldogokGazdira váró francia bulldogok Gazdira váró angol buldogokGazdira váró angol bulldogok Gazdira váró buldog keverékekGazdira váró bulldog keverékek Elveszett/talált bulldogokElveszett/talált bulldogok Gazdira találtakGazdira találtak In memoriamIn memoriam
BullBlogBullBlog Kutya hírekKutya hírek Tudnivalók a francia buldogrólTudnivalók a francia buldogról Tudnivalók az angol buldogrólTudnivalók az angol buldogról SikertörténetekSikertörténetek Hírek a gazdiktólHírek a gazdiktól LetöltésLetöltés LinkekLinkek
Információ önkénteseknekInformáció önkénteseknek
Mit jelent a virtuális örökbefogadás?Mit jelent a virtuális örökbefogadás?
Számlaszám és adószám
Mit jelent a virtuális örökbefogadás?Mit adományozzak?
FőoldalFőoldal RólunkRólunk ElérhetőségeinkElérhetőségeink Hogyan segíthet?Hogyan segíthet? Örökbefogadási és leadási tudnivalókÖrökbefogadási és leadási tudnivalók TámogatóinkTámogatóink
kutya/oldal

Keresés a kutyák között

Fajta


Nem
Kan
Szuka

Kor
Kölyök
Fiatal
Felnőtt
Idős


Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót


Név: Patrik
Nem: kan
Született: 2014.05.25.

Patrikot Csongrádon találták és a csongrádi állatvédõk kérték a segítségünket az elhelyezésében. Sajnos már megtalálásakor egyértelmû volt, hogy borzalmasan rossz általános állapotban van, így SOS fuvar után már nálunk is volt.
Másnap egyenesen ment is orvoshoz egy általános kivizsgálásra. Sajnos amit mi szabad szemmel is láttunk, azt az orvosok csak megerõsítették.
Kórosan sovány mindössze 16 kg, ahhoz képest, hogy egy kifejlett angol bulldog kan kb. 30 kg. Mindkét szeme borzalmasan elhanyagolt állapotban van. Csak reméljük, hogy ezen még lehet javítani. Fülei be vannak gyulladva, napi kezelést igényelnek.
Szõre testszerte kopott, lábujjközei be vannak gyulladva.
Egy szó mint száz ez a valaha gyönyörû kan most csak árnyéka önmagának.
Ha ez még nem lenne elég, sajnos a szívféreg gyorstesztje is pozitív lett.
Az ultrahangos vizsgálat során kiderült, hogy kb. az egész életét úgy élte le, hogy nem kapott rendesen levegõt, emiatt kialakult nála egy tüdõbeli magasvérnyomás és jobb szívfél tágulat. Erre gyógyszeres kezelést kell kapnia.
Sajnos kis számû férget is találtak a jobb oldali tüdõ artériában. Erre megkezdjük a lassú gyógyszeres terápiás kezelést.
Na és akkor a sok rossz után a jó hír, hogy Patrik a világ legcukibb angol kanja akivel valaha találkoztunk.
Már mindeki szívét ellopta aki csak megismerkedett vele.
Egy igazi sármõr.

Szóval nagyon szeretnénk, ha miután egy kicsit rendbe szedtük rátalálna egy igazi nagybetûs gazdi és úgy szeretné õt élete végéig, ahogyan azt õ megérdemli.

Patrik oltva, chippel ellátva és ivartalanítva keresi új otthonát.
Érdeklõdni róla az orokbefogadas@bulldogmentes.hu e-mailen vagy a 06-20-268-2021-es számon lehet hétköznap 17 óra után.
Patrik galériájaMegosztom a Facebookon