bulldogmentés logo

Gazdira váró francia buldogokGazdira váró francia bulldogok Gazdira váró angol buldogokGazdira váró angol bulldogok Gazdira váró buldog keverékekGazdira váró bulldog keverékek Elveszett/talált bulldogokElveszett/talált bulldogok Gazdira találtakGazdira találtak In memoriamIn memoriam
BullBlogBullBlog Kutya hírekKutya hírek Tudnivalók a francia buldogrólTudnivalók a francia buldogról Tudnivalók az angol buldogrólTudnivalók az angol buldogról SikertörténetekSikertörténetek Hírek a gazdiktólHírek a gazdiktól LetöltésLetöltés LinkekLinkek
Információ önkénteseknekInformáció önkénteseknek
Mit jelent a virtuális örökbefogadás?Mit jelent a virtuális örökbefogadás?
Számlaszám és adószám
Mit jelent a virtuális örökbefogadás?Mit adományozzak?
FőoldalFőoldal RólunkRólunk ElérhetőségeinkElérhetőségeink Hogyan segíthet?Hogyan segíthet? Örökbefogadási és leadási tudnivalókÖrökbefogadási és leadási tudnivalók TámogatóinkTámogatóink
kutya/oldal

Keresés a kutyák között

Fajta


Nem
Kan
Szuka

Kor
Kölyök
Fiatal
Felnőtt
Idős


Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót


Név: Szõnyeg
Nem: kan
Született: 2013.01.01.

FRISS HÍR!
Szõnyegnek végre megérkezett a várva várt járgánya a hétvégén!
A fõpróba után ki is próbálta. Egyenlõre még szokni kell a helyzetet, így most minden nap kap egy kis vezetõi tréninget és reméljük hamarosan õ is tud a kerekes kocsis bandával száguldozni.
Mátészalkáról kértek segítséget egy idõs lebénult francia bulldog kannak.
Gyors szervezés után már fent is volt nálunk.
Az elsõ útja az állatorvoshoz vezetett. Megállapították, hogy valószínûleg gerincsérv miatt bénult le. Azonnal szerveztünk neki egy MR idõpontot, hogy lássuk mi is a helyzet.
Az MR igazolta a gerincsérvet, ami sajnos nem nem pár napos lehetett. Ez azért probléma mert minél több idõ telik el a bénulás után, annál kevesebb az esély arra, hogy a jövõben lábra álljon.
Persze mi soha nem adjuk fel, így Szõnyeg már túl is van a gerincmûtéten. Az állatorvos szerint a mûtét jól sikerült sebészileg, így most már rajtunk a világ szeme, hogy sikerül-e lábra állítani az öregfiút.
Jelenleg a menhelyen van és mi megpróbálunk megtenni mindent érte, de nagyon nagy szüksége lenne egy ideiglenes befogadóra, akinek több ideje lenne, csak vele foglalkozni és eljárni vele fizioterápiára. Szerencsére Szõnyeg kooperatív, így nem okoz gondot neki a masszázs.

Szóval SOS várjuk annak az elhivatott bulldograjongónak a jelentkezését, akinek van ideje és energiája foglalkozni és lábra állítani egy öregedõ ám küzdõ öregurat.
A Bulldogmentés minden költségét állja, csak egy otthont szeretnénk neki, ahol több figyelmet kapna!

Jelentkezni a 06-20-268-2021-es számon lehet 17 óra után!

Szõnyeg galériájaMegosztom a Facebookon