bulldogmentés logo

Gazdira váró francia buldogokGazdira váró francia bulldogok Gazdira váró angol buldogokGazdira váró angol bulldogok Gazdira váró buldog keverékekGazdira váró bulldog keverékek Elveszett/talált bulldogokElveszett/talált bulldogok Gazdira találtakGazdira találtak In memoriamIn memoriam
BullBlogBullBlog Kutya hírekKutya hírek Tudnivalók a francia buldogrólTudnivalók a francia buldogról Tudnivalók az angol buldogrólTudnivalók az angol buldogról SikertörténetekSikertörténetek Hírek a gazdiktólHírek a gazdiktól LetöltésLetöltés LinkekLinkek
Információ önkénteseknekInformáció önkénteseknek
Mit jelent a virtuális örökbefogadás?Mit jelent a virtuális örökbefogadás?
Számlaszám és adószám
Mit jelent a virtuális örökbefogadás?Mit adományozzak?
FőoldalFőoldal RólunkRólunk ElérhetőségeinkElérhetőségeink Hogyan segíthet?Hogyan segíthet? Örökbefogadási és leadási tudnivalókÖrökbefogadási és leadási tudnivalók TámogatóinkTámogatóink
kutya/oldal

Keresés a kutyák között

Fajta


Nem
Kan
Szuka

Kor
Kölyök
Fiatal
Felnőtt
Idős


Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót


Név: Hamilton
Nem: kan
Született: 2019.01.01.

Hamilton elhelyezésében egy állatbarát hölgy kérte a segítségünket, mert bár volt korábban családja nem nem tudtak megfelelõen gondoskodni róla.
Hamilton mindössze 13 kg, pedig egy kifejlett angol kan bõven eléri a 25 kg-ot.
Körmei borzasztóan nagyon voltak, szeme gyulladt volt és az elsõdleges állatorvosi vizsgálatok igazolták, hogy valami probléma van a bal melsõ lábával is. Emiatt ortopédiai vizsgálatra fog menni.
Sajnos bekerülésekor kiderült, hogy girardiás, de ezen már szerencsésen túl van. Szuka kutyákkal probléma nélkül kijön, igazából mindenkit szeretne meghódítani.
Az emberekkel nagyon kedves és nagyon akarja, hogy szeressék.
Most még egy igazi kis cukker, csontsovány fiúcska, de reméljük ezen gyorsan tudunk változtatni, hogy egy igazi jó kiállású angol kan váljék belõle.
Hamilton oltva, chippel ellátva és ivartalanítva keresi végleges otthonát, ahol élete végéig a család 100%-os tagja lehet.
Érdeklõdni róla a 06-20-268-2021-es számon lehet 17 óra után.


Hamilton galériájaMegosztom a Facebookon