bulldogmentés logo

Gazdira váró francia buldogokGazdira váró francia bulldogok Gazdira váró angol buldogokGazdira váró angol bulldogok Gazdira váró buldog keverékekGazdira váró bulldog keverékek Elveszett/talált bulldogokElveszett/talált bulldogok Gazdira találtakGazdira találtak In memoriamIn memoriam
BullBlogBullBlog Kutya hírekKutya hírek Tudnivalók a francia buldogrólTudnivalók a francia buldogról Tudnivalók az angol buldogrólTudnivalók az angol buldogról SikertörténetekSikertörténetek Hírek a gazdiktólHírek a gazdiktól LetöltésLetöltés LinkekLinkek
Információ önkénteseknekInformáció önkénteseknek
Mit jelent a virtuális örökbefogadás?Mit jelent a virtuális örökbefogadás?
Számlaszám és adószám
Mit jelent a virtuális örökbefogadás?Mit adományozzak?
FőoldalFőoldal RólunkRólunk ElérhetőségeinkElérhetőségeink Hogyan segíthet?Hogyan segíthet? Örökbefogadási és leadási tudnivalókÖrökbefogadási és leadási tudnivalók TámogatóinkTámogatóink
kutya/oldal

Keresés a kutyák között

Fajta


Nem
Kan
Szuka

Kor
Kölyök
Fiatal
Felnőtt
Idős


Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót


Név: Vito IDEIGLENES BEFOGADÓNÁL!
Nem: kan
Született: 2017.06.01.

Virtuális örökbefogadás: Jelenleg nincs virtuális támogatója
Támogatni szeretném!
Eddigi virtuális örökbefogadók megjelenítése

Nick Mettől Meddig
Káll László 2020.04.24. 2020.05.03.
Reni 2020.04.19. 2020.04.23.
Sütemény 2020.02.28. 2020.04.18.
Havasok 2020.02.18. 2020.02.27.
Szilvi 2020.02.13. 2020.02.17.

Vitonak elkészült a kiskocsija, így már csak úgy hasít vele a mehelyen. Egyszerűen nem lehet nem imádni, mert határtalan a boldogság ami sugárzik róla!

Vito története kicsit szövevényes. Sajnálatos módon még január végén elütötte egy autó egy vidéki faluban. Eredeti gazdája előkerült, aki nem tartott rá igényt, és különben is ő már elpasszolta másnak. Ám előkerült a korábbi gazda volt párja, aki nem hagyta magára a sérült kutyát és próbált neki segíteni. Amit megtehetett meg is tett érte, de mikor kiderült, hogy a kutyának gerinctörése van és további költséges vizsgálatok is szükségesek a segítségünket kérte. Rövid egyeztetés után Vito már ott is volt az MR vizsgálaton, ami elengedhetetlen volt a további kezeléséhez.
Sajnos a vizsgálat eredménye lesújtó volt. A gerince nemcsak eltört, de el is mozdult és a kimozdulás olyan súlyos, hogy sajnos semmi esélye nincs arra, hogy újra lábra álljon.
De mi nem adjuk fel, hiszen több kocsis kutya is van jelenleg a NOÉ Állatotthon gondozásában.
Azóta Vitó átesett egy gerincét stabilizáló műtéten, ami jól sikerült.
Az elmúlt egy hetet még kórházban kellett töltenie, de úgy tűnik a mai napon hazaengedik őt.
Még nem tudjuk, hogy hogyan alakul a széklet és vizelettartása, de sajnos esélyes, hogy egyiket sem fogja tudni tartani.Vito eddigi vizsgálatai, műtétje és kórház kezelései nagyságrendileg 200 000 ft körül vannak, ami iszonyatosan magas és sajnos a fajtamentés kasszája eléggé üres.

Köszönjük, ha részesei lesztek a kezeléseinek és a mindennapjainak.
A legapróbbnak gondolt segítség is hatalmas számára.

Segíteni neki a következő módokon tudtok:

Virtuális örökbefogadással az adatlapján keresztül:
Vito adatlapja

Közvetlen bankkártyás adományozással:
https://adjukossze.hu/kampany/noe-allatotthon-alapitvany-teljes-nev-rakosmenti-noe-barkaja-allatotthon-alapitvany-1050/tamogatom

OTP Bankszámlaszám:

11710002-20085023


PayPal utalással: info@noeallatotthon.hu
Kérjük, hogy a közlemény rovatba írjátok be mindenképp:
BULLDOGMENTÉS

Illetve a NOÉ Állatotthon ADHAT Segélyvonalának hívásával, melyre SMS is küldhető!!!!! FIGYELEM, 2018.01.01-TŐL EGY HÍVÁS / SMS ADOMÁNYÉRTÉKE MEGVÁLTOZOTT! MOSTANTÓL 500 FT-OT KAPUNK TRANZAKCIÓNKÉNT!
Hívd a 13600-as telefonszámot (mindenféle előhívó nélkül!), majd az automata bejelentkezése után add meg a NOÉ Állatotthon kódját: 63 !
Ha könnyebb az sms, akkor a 13600-as számra küld a 63 -at. Egy telefonhívás vagy egy üzenet értéke 500 Ft. Ennyit kapunk, és ennyit is számláznak az adott telefonszámlára!
Jelenleg a Telekom, Telenor, Vodafone és az Invitel hálózatából érhető el a szolgáltatás.Megosztom a Facebookon