bulldogmentés logo

Gazdira váró francia buldogokGazdira váró francia bulldogok Gazdira váró angol buldogokGazdira váró angol bulldogok Gazdira váró buldog keverékekGazdira váró bulldog keverékek Elveszett/talált bulldogokElveszett/talált bulldogok Gazdira találtakGazdira találtak In memoriamIn memoriam
BullBlogBullBlog Kutya hírekKutya hírek Tudnivalók a francia buldogrólTudnivalók a francia buldogról Tudnivalók az angol buldogrólTudnivalók az angol buldogról SikertörténetekSikertörténetek Hírek a gazdiktólHírek a gazdiktól LetöltésLetöltés LinkekLinkek
Információ önkénteseknekInformáció önkénteseknek
Mit jelent a virtuális örökbefogadás?Mit jelent a virtuális örökbefogadás?
Számlaszám és adószám
Mit jelent a virtuális örökbefogadás?Mit adományozzak?
FőoldalFőoldal RólunkRólunk ElérhetőségeinkElérhetőségeink Hogyan segíthet?Hogyan segíthet? Örökbefogadási és leadási tudnivalókÖrökbefogadási és leadási tudnivalók TámogatóinkTámogatóink
kutya/oldal

Keresés a kutyák között

Fajta


Nem
Kan
Szuka

Kor
Kölyök
Fiatal
Felnőtt
Idős


Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót


Név: Gödi Szenilla
Nem: szuka
Született: 2019.01.01.

FRISS HÍR!

Sajnos a másik füle is menthetetlen, így kicsi Szenillánk jövõ héten át fog esni egy hallójárat eltávolító mûtéten a másik fülén is.

Sajnos a gyógyszeres terápiával nem sikerült normalizálni a folyamatos fülgyulladását, így július közepén egy hallójárat eltávolító mûtéten fog átesni.
Mindenki aki nyomon követi a hazai állatvédelmet, biztos, hogy hallott az október közepén történt gödi szaporítótelep felszámolásáról. Rengeteg állatvédõ szervezet összehangolt munkájának köszönhetõen, minden olyan állat szabadult onnan, akiknek a tartási körülményeik nem voltak megfelelõek.

A körülményeket inkább ne is említsük, mert egyszerûen borzalom volt amit ott láttak az állatvédõk. Minden kutya beteg volt, nem rendelkeztek sem chippel sem oltásokkal.
Ami azt illeti biztos óriási nagy business-t csinált a szaporító, hiszen csak különleges kutyák voltak.

A legtöbb francia bulldog volt, de egy darab sem volt a standardnak megfelelõ színû. Nyílván az extra szín még több pénzt jelent, hiszen azt drágábban el lehet adni. Arról már ne beszéljünk, hogy ezek a különleges színek magukban hordoznak rengeteg genetikai betegséget és egyéb betegséget.

A teleprõl a fajtamentés gondozásában 5 francia bulldog került.
Két magasvemhes szuka, akik azonnal mentek is ivartalanításra, egy hosszú szõrû francia bulldog kan, egy viselkedésproblémás 10 hónap körüli francia szuka, és egy idõsebb francia szuka.

Mindenkinek szõr-bõr problémája és többüknek beszûkült hallójárata van.


Gödi Szenilla 1 év körüli francia bulldog szuka. Már fiatal kora ellenére is súlyos fülgyulladással került hozzánk. Természetesen õ is extra színû mint a többiek. Természetét illetõen komoly viselkedésproblémai vannak. Mondhatni, ön és közveszélyes. Gyûlöli a felmosót és a seprût és mindent amivel takarítani lehet, valamint elõszeretettel csipkedi az ember bokáját. A viselkedésprobléma eredetére egyenlõre még nem tudtunk rájönni. Egy biztos, hogy ezek a problémák megszûnnek ha az ember kézbe veszi.
Egy biztos, csak kutyás tapasztalattal rendelkezõ, gyerekmentes gazdit keresünk neki.A szaporítóteleprõl kikerült kutyák tulajdonjoga még a mai napig nem tisztázott, így õk bûnjelként szerepelnek a rendõrségi nyilvántartásokban az eljárás lezárásáig.

Érdeklõdni róluk az orokbefogadas@bulldogmentes.hu e-mailen, vagy a 06-20-268-2021-es számon lehet 17 óra után.

Gödi Szenilla galériájaMegosztom a Facebookon