bulldogmentés logo

Gazdira váró francia buldogokGazdira váró francia bulldogok Gazdira váró angol buldogokGazdira váró angol bulldogok Gazdira váró buldog keverékekGazdira váró bulldog keverékek Elveszett/talált bulldogokElveszett/talált bulldogok Gazdira találtakGazdira találtak In memoriamIn memoriam
BullBlogBullBlog Kutya hírekKutya hírek Tudnivalók a francia buldogrólTudnivalók a francia buldogról Tudnivalók az angol buldogrólTudnivalók az angol buldogról SikertörténetekSikertörténetek Hírek a gazdiktólHírek a gazdiktól LetöltésLetöltés LinkekLinkek
Információ önkénteseknekInformáció önkénteseknek
Mit jelent a virtuális örökbefogadás?Mit jelent a virtuális örökbefogadás?
Számlaszám és adószám
Mit jelent a virtuális örökbefogadás?Mit adományozzak?
FőoldalFőoldal RólunkRólunk ElérhetőségeinkElérhetőségeink Hogyan segíthet?Hogyan segíthet? Örökbefogadási és leadási tudnivalókÖrökbefogadási és leadási tudnivalók TámogatóinkTámogatóink
kutya/oldal

Keresés a kutyák között

Fajta


Nem
Kan
Szuka

Kor
Kölyök
Fiatal
Felnőtt
Idős


Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót


Név: Nyírbogáti Brunella
Nem: szuka
Született: 2016.09.09.

Virtuális örökbefogadás: Jelenleg nincs virtuális támogatója
Támogatni szeretném!
Eddigi virtuális örökbefogadók megjelenítése

Nick Mettől Meddig
Bejka és Satya 2020.06.11. 2020.06.20.

FRISS HÍREK!

Sajnos Brunella szellemileg fogyatékos. Ez meglátszik a viselkedésén is. Egyik pillanatban a kezedbe simul, utána pedig elkezd koordinálatlanul dőlöngélni.
Sajnos más kutyákkal együtt nyugodt szívvel nem tartható és kisgyerek mellé sem ajánlott.
Akik nyomon követik a fajtamentés munkásságát, azoknak nem lesz újdonság a következő 21 gazdikereső bulldog gazdikereső hirdetése.
Április elején több mint 10 állatvédő szervezet segítségével felszámolásra került egy nyírbogáti szaporítótelep, ahol több mint 100 kutyát tartottak borzasztó körülmények között. A kutyák nagy része mind közkedvelt, jófogáson olcsón megvehető fajtatiszta kutya volt és sajnos a nagyobb részük angol és francia bulldog.
Minden állat borzalmas egészségügyi állapotban volt. Még disznóólnak sem nevezhető helyen tartották őket. Sem egyedi azonosítóval, sem oltásokkal nem rendelkeztek. Minden kutya súlyosan alultáplált volt, többük súlyos bőrbetegségggel küzdött és több vemhes kutya is volt köztük.
Ebből a pokolból szabadultak meg mindannyian.
Nyírbogáti Brunella 3 év körüli francia bulldog szuka, aki soha életében nem ismerte az élet szebbik oldalát. Már biztos többször szült, súlyosan alultáplált és testén több helyen szőrkopás van.
Nem ismeri sem az emberi érintést, sem a pórázt, sem a szobatisztaságot.
Ezek megtanítása a leendő gazdi feladata lesz.
Felfedeztünk nála koordinációs zavart, az ok kiderítése egyenlőre még folyamatban van. Valamint sajnos produkált egy szívféreg pozitív gyorstesztet.
Nyírbogáti Brunella, oltva, chippel ellátva és ivartalanítva keresi új családját, ahol megismertetik vele az életnek azt az oldalát, ahol ő is a család 100%-os tagja és élete végéig szeretik.
Érdeklődni róla az orokbefogadas@bulldogmentes.hu e-mailen, a 06-20-268-2021-es számon 17 óra után.


Nyírbogáti BrunellaMegosztom a Facebookon