bulldogmentés logo

Gazdira váró francia buldogokGazdira váró francia bulldogok Gazdira váró angol buldogokGazdira váró angol bulldogok Gazdira váró buldog keverékekGazdira váró bulldog keverékek Elveszett/talált bulldogokElveszett/talált bulldogok Gazdira találtakGazdira találtak In memoriamIn memoriam
BullBlogBullBlog Kutya hírekKutya hírek Tudnivalók a francia buldogrólTudnivalók a francia buldogról Tudnivalók az angol buldogrólTudnivalók az angol buldogról SikertörténetekSikertörténetek Hírek a gazdiktólHírek a gazdiktól LetöltésLetöltés LinkekLinkek
Információ önkénteseknekInformáció önkénteseknek
Mit jelent a virtuális örökbefogadás?Mit jelent a virtuális örökbefogadás?
Számlaszám és adószám
Mit jelent a virtuális örökbefogadás?Mit adományozzak?
FőoldalFőoldal RólunkRólunk ElérhetőségeinkElérhetőségeink Hogyan segíthet?Hogyan segíthet? Örökbefogadási és leadási tudnivalókÖrökbefogadási és leadási tudnivalók TámogatóinkTámogatóink
kutya/oldal

Keresés a kutyák között

Fajta


Nem
Kan
Szuka

Kor
Kölyök
Fiatal
Felnőtt
Idős


Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót


Név: Nyírbogáti Bejke
Nem: szuka
Született: 2018.12.01.

Friss!

Bejke olyan ortopédiai problémákkal rendelkezik (szinte minden ízülete problémás), amik növekedése során fognak csak igazán problémákat okozni, így az örökbe adása során muszáj lesz a gazdinak mind érzelmileg, mind anyagilag felkészülni az esetleges műtétekre, rehabilitációs időkre, orvoshoz járásra.

------------

Akik nyomon követik a fajtamentés munkásságát, azoknak nem lesz újdonság a következő 21 gazdikereső bulldog gazdikereső hirdetése.
Április elején több mint 10 állatvédő szervezet segítségével felszámolásra került egy nyírbogáti szaporítótelep, ahol több mint 100 kutyát tartottak borzasztó körülmények között. A kutyák nagy része mind közkedvelt, jófogáson olcsón megvehető fajtatiszta kutya volt és sajnos a nagyobb részük angol és francia bulldog.
Minden állat borzalmas egészségügyi állapotban volt. Még disznóólnak sem nevezhető helyen tartották őket. Sem egyedi azonosítóval, sem oltásokkal nem rendelkeztek. Minden kutya súlyosan alultáplált volt, többük súlyos bőrbetegségggel küzdött és több vemhes kutya is volt köztük.
Ebből a pokolból szabadultak meg mindannyian.
Nyírbogáti Bejke alig 4-5 hónapos majdenem francia bulldog szuka, aki soha életében nem ismerte az élet szebbik oldalát. Valószínűleg ő lehetett az alom alja, ezért nem tudták eladni. Nem ismeri sem az emberi érintést, sem a pórázt, sem a szobatisztaságot.
Ezek megtanítása a leendő gazdi feladata lesz.
Borzasztóan aktív igazi kölyökkutya. Amit már most tudunk róla, hogy mind a két hátsó lába patellás (térdkalácsficam), ami a jövőben valószínűleg műtéti ellátást fog igényelni.
Nyírbogáti Bejke oltva, chippel ellátva és ivartalanítva keresi új családját, ahol megismertetik vele az életnek azt az oldalát, ahol ő is a család 100%-os tagja és élete végéig szeretik.

Ha igazán komoly érdeklődő vagy, úgy kérjük először írj nekünk bemutatkozó és motivációs e-mailt. Köszönjük!

Az örökbefogadási feltételeket a honlapon az erre vonatkozó fül alatt találod.

Érdeklődni róla az orokbefogadas@bulldogmentes.hu e-mailen, a 06-20-268-2021-es számon 17 óra után.
Nyírbogáti BejkeMegosztom a Facebookon