bulldogmentés logo

Gazdira váró francia buldogokGazdira váró francia bulldogok Gazdira váró angol buldogokGazdira váró angol bulldogok Gazdira váró buldog keverékekGazdira váró bulldog keverékek Elveszett/talált bulldogokElveszett/talált bulldogok Gazdira találtakGazdira találtak In memoriamIn memoriam
BullBlogBullBlog Kutya hírekKutya hírek Tudnivalók a francia buldogrólTudnivalók a francia buldogról Tudnivalók az angol buldogrólTudnivalók az angol buldogról SikertörténetekSikertörténetek Hírek a gazdiktólHírek a gazdiktól LetöltésLetöltés LinkekLinkek
Információ önkénteseknekInformáció önkénteseknek
Mit jelent a virtuális örökbefogadás?Mit jelent a virtuális örökbefogadás?
Számlaszám és adószám
Mit jelent a virtuális örökbefogadás?Mit adományozzak?
FőoldalFőoldal RólunkRólunk ElérhetőségeinkElérhetőségeink Hogyan segíthet?Hogyan segíthet? Örökbefogadási és leadási tudnivalókÖrökbefogadási és leadási tudnivalók TámogatóinkTámogatóink
kutya/oldal

Keresés a kutyák között

Fajta


Nem
Kan
Szuka

Kor
Kölyök
Fiatal
Felnőtt
Idős


Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót


Név: Nyírbogáti Bagita
Nem: szuka
Született: 2015.01.01.

Akik nyomon követik a fajtamentés munkásságát, azoknak nem lesz újdonság a következõ 21 gazdikeresõ bulldog gazdikeresõ hirdetése.
Április elején több mint 10 állatvédõ szervezet segítségével felszámolásra került egy nyírbogáti szaporítótelep, ahol több mint 100 kutyát tartottak borzasztó körülmények között. A kutyák nagy része mind közkedvelt, jófogáson olcsón megvehetõ fajtatiszta kutya volt és sajnos a nagyobb részük angol és francia bulldog.
Minden állat borzalmas egészségügyi állapotban volt. Még disznóólnak sem nevezhetõ helyen tartották õket. Sem egyedi azonosítóval, sem oltásokkal nem rendelkeztek. Minden kutya súlyosan alultáplált volt, többük súlyos bõrbetegségggel küzdött és több vemhes kutya is volt köztük.
Ebbõl a pokolból szabadultak meg mindannyian.
Nyírbogáti Bagita 4 év körüli francia bulldog szuka, aki soha életében nem ismerte az élet szebbik oldalát. Már biztos többször szült, súlyosan alultáplált és testén több helyen szõrkopás van valamint az egyik füle majdnem teljesen hiányzik.
Nem ismeri sem az emberi érintést, sem a pórázt, sem a szobatisztaságot.
Ezek megtanítása a leendõ gazdi feladata lesz.
Természetét illetõen egy igazán domináns szuka. Kizárólag egyedüli kutyának ajánljuk!!!
Nyírbogáti Bagita oltva, chippel ellátva és ivartalanítva keresi új családját, ahol megismertetik vele az életnek azt az oldalát, ahol õ is a család 100%-os tagja és élete végéig szeretik.

Ha igazán komoly érdeklõdõ vagy, úgy kérjük elõször írj nekünk bemutatkozó és motivációs e-mailt. Köszönjük!

Az örökbefogadási feltételeket a honlapon az erre vonatkozó fül alatt találod.

Érdeklõdni róla az orokbefogadas@bulldogmentes.hu e-mailen, a 06-20-268-2021-es számon 17 óra után vagy a 06-30-235-6279 számon 10-15 óráig.

Nyírbogáti BagitaMegosztom a Facebookon