bulldogmentés logo

Gazdira váró francia buldogokGazdira váró francia bulldogok Gazdira váró angol buldogokGazdira váró angol bulldogok Gazdira váró buldog keverékekGazdira váró bulldog keverékek Elveszett/talált bulldogokElveszett/talált bulldogok Gazdira találtakGazdira találtak In memoriamIn memoriam
BullBlogBullBlog Kutya hírekKutya hírek Tudnivalók a francia buldogrólTudnivalók a francia buldogról Tudnivalók az angol buldogrólTudnivalók az angol buldogról SikertörténetekSikertörténetek Hírek a gazdiktólHírek a gazdiktól LetöltésLetöltés LinkekLinkek
Információ önkénteseknekInformáció önkénteseknek
Mit jelent a virtuális örökbefogadás?Mit jelent a virtuális örökbefogadás?
Számlaszám és adószám
Mit jelent a virtuális örökbefogadás?Mit adományozzak?
FőoldalFőoldal RólunkRólunk ElérhetőségeinkElérhetőségeink Hogyan segíthet?Hogyan segíthet? Örökbefogadási és leadási tudnivalókÖrökbefogadási és leadási tudnivalók TámogatóinkTámogatóink
kutya/oldal

Keresés a kutyák között

Fajta


Nem
Kan
Szuka

Kor
Kölyök
Fiatal
Felnőtt
Idős


Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót


Név: Karc
Nem: kan
Született: 2017.10.01.

FRISS INFÓ!

A Karc nyakán lévő óriási ödéma, az orvosi kezelés hatására teljesen meggyógyult. Oltási programját megkezdtük, ivartalanítás után örökbe fogadható.
Fontos tudni, hogy Karc ha egyedül marad nekiáll kiabálni. Emiatt leginkább kertes házas házba javasoljuk örökbe fogadni, ahol nem zavarja a szomszédokat, ha elkezd a házban énekelni.

Karcot Karcagon találták az utcán. Chip természetesen nem volt benne, de volt egy hatalmas daganat az állán. Nagy valószínűség szerint emiatt kerülhetett utcára.
Orvosi kivizsgálása folyamatban van, és annak kiderítése is vajon mi lehet az óriási daganat az állán. Nagyon reménykedünk benne, hogy nem daganat, hanem csak valami ödéma, ami gyorsan orvosolható.
Karc 1-2 év körüli francia bulldog kan, aki egyenlőre nem nagyon érti mi történik vele. Folyamatosan kiabál, hogy állandóan vele foglalkozzanak.
Más kutyákkal jó a viszonya, a szobatisztaságot és a pórázon való sétát még tanulnia kell.
Karc oltva, chippel ellátva és ivartalanítva keresi majd végleges családját, ahol biztosítják neki az élete végéig tartó törődést és szeretetet.
Érdeklődni róla az orokbefogadas@bulldogmentes.hu e-mailen vagy a 06-20-268-2021-es számon lehet 17 óra után.

Karc galériájaMegosztom a Facebookon