bulldogmentés logo

Gazdira váró francia buldogokGazdira váró francia bulldogok Gazdira váró angol buldogokGazdira váró angol bulldogok Gazdira váró buldog keverékekGazdira váró bulldog keverékek Elveszett/talált bulldogokElveszett/talált bulldogok Gazdira találtakGazdira találtak In memoriamIn memoriam
BullBlogBullBlog Kutya hírekKutya hírek Tudnivalók a francia buldogrólTudnivalók a francia buldogról Tudnivalók az angol buldogrólTudnivalók az angol buldogról SikertörténetekSikertörténetek Hírek a gazdiktólHírek a gazdiktól LetöltésLetöltés LinkekLinkek
Információ önkénteseknekInformáció önkénteseknek
Mit jelent a virtuális örökbefogadás?Mit jelent a virtuális örökbefogadás?
Számlaszám és adószám
Mit jelent a virtuális örökbefogadás?Mit adományozzak?
FőoldalFőoldal RólunkRólunk ElérhetőségeinkElérhetőségeink Hogyan segíthet?Hogyan segíthet? Örökbefogadási és leadási tudnivalókÖrökbefogadási és leadási tudnivalók TámogatóinkTámogatóink
kutya/oldal

Keresés a kutyák között

Fajta


Nem
Kan
Szuka

Kor
Kölyök
Fiatal
Felnőtt
Idős


Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót


Név: Clara
Nem: szuka
Született: 2011.09.10.

Clara az Illatos útról került a gondozásunkba. Már hetek óta várólistán volt, de a beözönlő bulldogok miatt sajnos nem tudtuk átvenni a "gazdájától", így türelmet kértünk.
Úgy tűnik a türelem elfogyott és megoldásként a "gazda" leadta az illatos útra.
Mivel az Illatos úton is folyamatosan teltház van, így természetesen ők is a mi segítségünket kérték. Lassan belefulladunk a sok bulldogba, de természetesen segítettünk, így Clara most már így, vagy úgy de a fajtamentés gondozásába került.
7 éves angol bulldog szuka, aki bár testalkatát tekintve egész jó kondiban van, de az egyetlen pozitív amit mondani lehet az egészségéről. Mind a két szemén befelé forduló szempillái vannak, melyek folyamatosan irritálják a szemét, ami folyamatos szemcseppezést majd pedig műtétet fog jelenteni. Sajnos a szívével is van probléma ezért mindenképpen szükséges neki egy szív UH.
A hallójáratai teljesen beszűkültek, valószínűleg a sok kezeletlen fülgyulladás miatt. Lehetséges, hogy a jövőben ezt is műteni kell.
Szóval röviden ennyit az egészségéről :-(
De mindezek ellenére egy igazi imádnivaló Öreglány, akibe első pillanatra beleszeret az ember. Amint megvan a bizalom, jön a farokcsóva és a pacsi is.
Szóval hajrá, hajrá lehet majd tolongani egy tökéletes Öreglányért!!!
Clara oltva, chippel ellátva és ivartalanítva keresi családját, ahol idős éveire megbecsülik és 100%-os családtagként tekintenek rá!
Érdeklődni az orokbefogadas@bulldogmentes.hu e-mailen vagy a 06-20-268-2021-es számon lehet 17 óra után.

Clara galériájaMegosztom a Facebookon