bulldogmentés logo

Gazdira váró francia buldogokGazdira váró francia bulldogok Gazdira váró angol buldogokGazdira váró angol bulldogok Gazdira váró buldog keverékekGazdira váró bulldog keverékek Elveszett/talált bulldogokElveszett/talált bulldogok Gazdira találtakGazdira találtak In memoriamIn memoriam
BullBlogBullBlog Kutya hírekKutya hírek Tudnivalók a francia buldogrólTudnivalók a francia buldogról Tudnivalók az angol buldogrólTudnivalók az angol buldogról SikertörténetekSikertörténetek Hírek a gazdiktólHírek a gazdiktól LetöltésLetöltés LinkekLinkek
Információ önkénteseknekInformáció önkénteseknek
Mit jelent a virtuális örökbefogadás?Mit jelent a virtuális örökbefogadás?
Számlaszám és adószám
Mit jelent a virtuális örökbefogadás?Mit adományozzak?
FőoldalFőoldal RólunkRólunk ElérhetőségeinkElérhetőségeink Hogyan segíthet?Hogyan segíthet? Örökbefogadási és leadási tudnivalókÖrökbefogadási és leadási tudnivalók TámogatóinkTámogatóink
kutya/oldal

Keresés a kutyák között

Fajta


Nem
Kan
Szuka

Kor
Kölyök
Fiatal
Felnőtt
Idős


Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót


Név: Lenti Massimo
Nem: kan
Született: 2017.12.01.

2018 január végén nagy port kavart, mikor a határ mentén ellenőriztek egy autót, amiben 25 db alig 4-6 hetes bulldogokat próbáltak átcsempészni. A kiskutyákat a hatóság lefoglalta, majd mindenki a Noé Állatotthon gondozásába került.
Ekkor kezdődött a még mai napig is tartó küzdelem a kicsik életétért, akiknek még bőven a mamájuk mellett lett volna a helye. Nulla immunrendszerrel, összezsúfolva banános dobozokba nem sok esélyük lett volna a túlélésre.
Hozzánk kerülésükkor azonnal megkezdtük a kicsik állatorvosi ellátását. Massimo életéért hosszú hónapokig küzdöttünk. Január óta folyamatos állatorvos kontroll alatt van. Az egészségügyi állapota nagyon labilis és erre fel kell készülni a jövőjét illetően is.
Az alábbi egészségügyi információkkal kell tisztában lenni vele kapcsolatban:
Fejformája és enyhe fogú mentális "mássága" miatt erősen gyanítható, hogy vízfejű. Ez jelen pillanatban nem okoz számára semmilyen egészségügyi problémát, de sajnos nem tudjuk mit hoz a jövő.
Fajtára jellemző szárnyas allergia jelei már rajta is látszódtak, így hypoallergén tápok kell ennie élete végéig.

Lenti Massimo jelenleg ideiglenes befogadónál él. Ideiglenese az alábbi jellemzést küldte róla:
"Massimo kb. 6 hónapos francia bulldog kisfiú. Különleges színű és szemű. Kis és nagytestű kutyákkal is jól kijön, nincs félelemérzete a nála nagyobbaktól. Macskákkal is kompatibilis bár szeret velük kergetőzni. Egész napos törődést igényel, imád emberek közt lenni. Ha egyedül hagyják hajlamos a hisztire. Egyenlőre nem szobatiszta. Pórázhoz való szoktatása folyamatban van. Mivel kutyatársaságban nevelkedett ezért igényli a többi kutya társaságát. Nagyon szeret ágyban aludni a gazdájával. Számára az élet csupa játék, ideiglenes befogadójánál egész nap kergetőzik a többi kutyával. Allergiára hajlamos, a füle rendszeres tisztítást igényel és speciális tápot ehet csak. Egy igazi szeretet bomba, egésznap osztja a puszikat. Massimo különleges bulldog aki különleges gazdát érdemel."


Olyan családot keresünk számára, aki a jövőben, gondoskodik róla, és anyagilag is van lehetősége egy ilyen költséges kutya tartásához. És sajnos itt a költséget nem az éves oltás és rendszeres féreghajtás jelenti.

Mivel kölyök kutyáról van szó, ezért a jövőbeni gazdának tisztában kell lennie egy kölyök kutya felnevelésével járó nehézségekkel, veszteségekkel.
Olyan otthonra vágyik, ahol teljes jogú családtagként élhet, legyen szó sportról, játékról, kirándulásról vagy az esti tévénézésről, ahol biztosítva van számára a napi foglalkozás és élete végéig biztos otthonban élhet.

Oltási programját megkezdtük. Chipezve, ivartalanítási kötelezettséggel adjuk örökbe, melyet a megadott időre el kell végeztetni és ezt nagyon szigorúan ellenőrizzük! Kölyök kutyákat Budapesten és 30 km-es körzetében adjuk örökbe.

Érdeklődni róla az orokbefogadas@bulldogmentes.hu e-mailen vagy a 06-20-268-2021-es számon lehet 17 óra után.

Lenti Massimo galériájaMegosztom a Facebookon