bulldogmentés logo

Gazdira váró francia buldogokGazdira váró francia bulldogok Gazdira váró angol buldogokGazdira váró angol bulldogok Gazdira váró buldog keverékekGazdira váró bulldog keverékek Elveszett/talált bulldogokElveszett/talált bulldogok Gazdira találtakGazdira találtak In memoriamIn memoriam
BullBlogBullBlog Kutya hírekKutya hírek Tudnivalók a francia buldogrólTudnivalók a francia buldogról Tudnivalók az angol buldogrólTudnivalók az angol buldogról SikertörténetekSikertörténetek Hírek a gazdiktólHírek a gazdiktól LetöltésLetöltés LinkekLinkek
Információ önkénteseknekInformáció önkénteseknek
Mit jelent a virtuális örökbefogadás?Mit jelent a virtuális örökbefogadás?
Számlaszám és adószám
Mit jelent a virtuális örökbefogadás?Mit adományozzak?
FőoldalFőoldal RólunkRólunk ElérhetőségeinkElérhetőségeink Hogyan segíthet?Hogyan segíthet? Örökbefogadási és leadási tudnivalókÖrökbefogadási és leadási tudnivalók TámogatóinkTámogatóink
kutya/oldal

Keresés a kutyák között

Fajta


Nem
Kan
Szuka

Kor
Kölyök
Fiatal
Felnőtt
Idős


Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót


Név: Tüske
Nem: kan
Született: 2015.01.01.

Sziasztok!

Tüske vagyok és szőrmentén elmesélem most nektek a történetemet. Valaha nekem is volt gazdám, aki állítólag szeretett, de a lányok itt a NOÉ-n azt mondták, hogy én igazából még nem is ismerem a szeretetet..de ők majd megmutatják nekem.

Kocsiból raktak ki, vagy kinyitották nekem a kaput, hogy menjek..már nem tudom. Aztán utamra engedtek :( Álltam ott egy darabig, hátha ez csak valami tévedés, de aztán meguntam és elindultam "olvasgatni" az utcán. Hajdúböszörményben kóboroltam, nagyon melegem volt, viszketett mindenem, a csipás szemeimen alig láttam ki. Csak arra lettem figyelmes, hogy kedves emberek szólítgatnak és hívnak, hogy menjek oda hozzájuk. Úgy döntöttem ebből baj nem lehet, hátha van náluk valami finom falat, mert őszintén szólva a napokig tartó sétálgatás alatt eléggé megéheztem.

Elvittek valami fura szagú helyre, ahol egy tárggyal a nyakamat kezdték simogatni és állandóan azt ismételgették, hogy "úgysincs benne chip, biztos kidobták". Aztán megfürdettek, na az nagyon jó érzés volt. Végre kicsit nem viszkettem.

Ezután egy négykerekű dobozba tettek és sokáig zötykölődtünk. Amikor megálltunk már itt voltunk a NOÉ-n újabb lányokkal találkoztam (valami csajmágnes lehet bennem...? ),akik azt mondták nekem, hogy ne aggódjak rendbe fogok jönni. Hát oké, nem aggódom :) Bízom bennük, mert érzem rajtuk, hogy jó arcok és meg fognak gyógyítani. Persze ehhez ők egyedül még kevesek,mindig azt mondogatják, hogy csak együtt sikerülhet.

A következő nap, ahogy megérkeztem, megint egy négykerekű dobozba kerültem, ismét egy fura szagú helyre mentünk,ahol megkapargatták a bőröm, átnéztek testszerte. Kitakarították a füleimet, levágták a körmömet. Nem mondom, hogy nem sóhajtottak nagyokat közben, de a jelen állapotomban mindenkiből ezt váltom ki. Meséltek nekem egy Skiny nevű hölgyről, aki állítólag szintén nem nézett ki a legjobban, amikor bekerült és most bezzeg már álomszép. Na szóval mindenki azt mondta, hogy ezt az álomszép célt tartsam szem előtt.
Azóta a NOÉ-n megfürdettek valami naaagyon finom selymes cuccal, állítólag hetente többször lesz ebben a wellnessben részem. Én mondom frankó ez a hely!

Szóval itt tartok most, messze még a kitűzött cél és sok mindenre van szükségem a cél eléréséhez.....

Keresek pár olyan embert,aki segít nekem ebben :)

Augmentint kell szednem most 3 hétig minimum, ennem kell még Dermato olajat is mindenneap. Meg kellett ennem egy Bravectot, kapnom kell Strongholdot, a szememet Cornelegellel kell kenegetni, nem árt az immunerősítés és a gyomromat is védeni kell.

Ha azok közül, aki ezt olvassa valaki úgy érzi, tud segíteni nekem keresse nyugodtan a Bulldogmentős lányokat az adott elérhetőségek bármelyikén :) Minden segítség jól jön, mert hosszú út áll előttem a gyógyulásig.


PusziPacsi mindenkinek!

Az alábbi módokon tudjátok támogatni a felépülésemet!

A NOÉ Állatotthon Alapítvány Bulldog Fajtamentésének elkülönített bankszámla száma:
OTP 11710002-20085023

Közvetlen bankkártyás adományozással, 2 perc alatt, teljesen biztonságosan segíthetsz: https://adjukossze.hu/kampany/noe-allatotthon-alapitvany-teljes-nev-rakosmenti-noe-barkaja-allatotthon-alapitvany-1050/tamogatom


Paypal:info@noeallatotthon.hu

Közlemény rovatba kérjük beírni: Tüske!

Illetve a NOÉ Állatotthon ADHAT Segélyvonalának hívásával, melyre SMS is küldhető!!!!!
FIGYELEM, 2018.01.01-TŐL EGY HÍVÁS / SMS ADOMÁNYÉRTÉKE MEGVÁLTOZOTT! MOSTANTÓL 500 FT-OT KAPUNK TRANZAKCIÓNKÉNT!
Hívd a 13600-as telefonszámot (mindenféle előhívó nélkül!), majd az automata bejelentkezése után add meg a NOÉ Állatotthon kódját: 63 !
Ha könnyebb az sms, akkor a 13600-as számra küld a 63 -at. Egy telefonhívás vagy egy üzenet értéke 500 Ft. Ennyit kapunk, és ennyit is számláznak az adott telefonszámlára!
Jelenleg a Telekom, Telenor, Vodafone és az Invitel hálózatából érhető el a szolgáltatás.

Lassan itt az adóbevallás ideje! Rendelkezz adód 1%-ról, ezzel is ÉLETET MENTHETSZ!
Rendelkezési határidő, az adóbevallás leadásától függetlenül, 2018.05.22.!
Rákosmenti Noé Bárkája Állatotthon Alapítvány
adószám: 18169696-1-42
Hálásan köszönjük!Megosztom a Facebookon