bulldogmentés logo

Gazdira váró francia buldogokGazdira váró francia bulldogok Gazdira váró angol buldogokGazdira váró angol bulldogok Gazdira váró buldog keverékekGazdira váró bulldog keverékek Elveszett/talált bulldogokElveszett/talált bulldogok Gazdira találtakGazdira találtak In memoriamIn memoriam
BullBlogBullBlog Kutya hírekKutya hírek Tudnivalók a francia buldogrólTudnivalók a francia buldogról Tudnivalók az angol buldogrólTudnivalók az angol buldogról SikertörténetekSikertörténetek Hírek a gazdiktólHírek a gazdiktól LetöltésLetöltés LinkekLinkek
Információ önkénteseknekInformáció önkénteseknek
Mit jelent a virtuális örökbefogadás?Mit jelent a virtuális örökbefogadás?
Számlaszám és adószám
Mit jelent a virtuális örökbefogadás?Mit adományozzak?
FőoldalFőoldal RólunkRólunk ElérhetőségeinkElérhetőségeink Hogyan segíthet?Hogyan segíthet? Örökbefogadási és leadási tudnivalókÖrökbefogadási és leadási tudnivalók TámogatóinkTámogatóink
kutya/oldal

Keresés a kutyák között

Fajta


Nem
Kan
Szuka

Kor
Kölyök
Fiatal
Felnőtt
Idős


Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót


Név: Smootie
Nem: szuka
Született: 2015.01.01.

FRISS HÍREK!
Smootie túl van rengeteg vizsgálaton, gyógyszeres kezelésen, és több műtéten is. Az utolsó műtét óta, úgy tűnik, hogy a széklettartása is kezd rendeződni. Most már akaratlagosan kakál, és tartani is tudja. Egyetlen apró probléma van még, hogy puki esetén egy icipici kakicsík is megjelenik a fenekén, de ez egy popsitörlővel könnyen orvosolható. Speciális étrenden van, valószínűleg ez is nagyon sokat segített.
Jelenleg lakásban él ideiglenes befogadónál. Egy igazi hiperaktív bulldoglány aki élvezi a lakás örömeit és melegét és a szobatisztaságot is kezdi megérteni.


Smootie-t, a gyömrői tanyavilágban találták. Megtalálásakor végbél-előesése volt,így azonnal állatorvoshoz került. Sajnos megállapították, hogy az előesés nem friss, de mindent megtesznek érte. A műtét jól sikerült. Úgy tűnik zár a záróizom, bár jelenleg egy pici pépes széklet csöpög belőle. Elvileg ez megoldódik az idő előrehaladtával. Amennyiben nem javul, úgy újabb orvosi vizsgálat vár rá.
Sajnos az állapota stagnál, vagyis sajnos folyamatosan jön belőle a kaka. Minden lépésnél potyogtat :-(
Smootie mit sem törődve egészségi állapotával, egy igazi boldog kis francia bulldog, aki nagyon igényli az ember társaságát.
Más kutyákkal jó a viszonya.
Olyan gazdijelöltek jelentkezését várjuk, akik tisztában vannak Smootie ezen "apró" kis problémájával, és így is elfogadják őt.
Smootie oltva, chippel ellátva és ivartalanítva keresi új otthonát.
Érdeklődni róla az orokbefogadas@bulldogmentes.hu e-mailen vagy a 06-20-268-2021-es számon lehet 17 óra után.

Smootie galériájaMegosztom a Facebookon