bulldogmentés logo

Gazdira váró francia buldogokGazdira váró francia bulldogok Gazdira váró angol buldogokGazdira váró angol bulldogok Gazdira váró buldog keverékekGazdira váró bulldog keverékek Elveszett/talált bulldogokElveszett/talált bulldogok Gazdira találtakGazdira találtak In memoriamIn memoriam
BullBlogBullBlog Kutya hírekKutya hírek Tudnivalók a francia buldogrólTudnivalók a francia buldogról Tudnivalók az angol buldogrólTudnivalók az angol buldogról SikertörténetekSikertörténetek Hírek a gazdiktólHírek a gazdiktól LetöltésLetöltés LinkekLinkek
Információ önkénteseknekInformáció önkénteseknek
Mit jelent a virtuális örökbefogadás?Mit jelent a virtuális örökbefogadás?
Számlaszám és adószám
Mit jelent a virtuális örökbefogadás?Mit adományozzak?
FőoldalFőoldal RólunkRólunk ElérhetőségeinkElérhetőségeink Hogyan segíthet?Hogyan segíthet? Örökbefogadási és leadási tudnivalókÖrökbefogadási és leadási tudnivalók TámogatóinkTámogatóink
kutya/oldal

Keresés a kutyák között

Fajta


Nem
Kan
Szuka

Kor
Kölyök
Fiatal
Felnőtt
Idős


Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót


Név: Bambusz
Nem: szuka
Született: 2014.03.01.

A debreceni állatvédők kérték a segítségünket, ugyanis abba az állatorvosi rendelőbe ahová ők is hordják gyógyulni védenceiket, altatásra adtak le egy 4 éves francia bulldog szukát.
A "gazdája" semmilyen vizsgálatot nem kért, csak és kizárólag az állat elaltatását.
Ekkor kérték a mi segítségünket. A gyors szervezésnek köszönhetően Bambusz már vasárnap este felkerült Budapestre és tegnap már járt is a mi CsodaBoda dokinknál.
Sajnos a helyzet nem túl fényes. Valószínűleg a bénulás már nem pár napos, hanem régebbi. Ami azért nem jó hír, mert minél több nap telik el, annál kevesebb az esélye arra, hogy újra lábra álljon.
Az elsődleges vizsgálatok alapján megállapították, hogy a felületes és mély fájdalomérzet csökkent, sajnos a hátsó lábait egyáltalán nem terheli.
A bőr reflexek a háti gerinc fölött megtartottak, hátul alulműködnek. Sajnos ezek mellé valószínűleg összeszedett valamilyen húgyúti fertőzést is, melynek kivizsgálása folyamatban van.
Az állatorvossal történt konzultáció alapján MR vizsgálat javasolt.
A gyors szervezésnek köszönhetően a mai napra kapott is időpontot MR vizsgálatra, hogy lássuk pontosabban mivel is állunk szemben és milyen esélyei lehetnek egy normális életre.

Nagyon nagy szükségünk lenne a számára nagy mennyiségű kutyapelenkára, vagy leteríthető betegalátétre, Vetri DMG vagy DM Guard immunerősítő készítményekre, Milgamma tablettára / kapszulára, hypoallergen tápra. Kérjük, ha ezekben tudnál segíteni, vedd fel velünk a kapcsolatot a info@bulldogmentes.hu címünkön vagy a 06 20-268-2021-es telefonszámunkon.

Arra kérünk Titeket, hogy támogassátok Bambusz kivizsgálásának - mai MRI vizsgálat 70.000 Ft-ba fog kerülni - és gyógykezelésének, kórházi ellátásának költségeit, gyógyulását. Ő küzd és mindent megtesz ezért, de nagyon sokba fog kerülni!

A NOÉ Állatotthon Alapítvány Bulldog Fajtamentésének elkülönített bankszámla száma:
OTP 11710002-20085023

Közvetlen bankkártyás adományozással, 2 perc alatt, teljesen biztonságosan segíthetsz:
https://adjukossze.hu/…/noe-allatotthon-alapitvan…/tamogatom

Paypal:info@noeallatotthon.hu

Közlemény rovatba kérjük beírni: Babusz!

Illetve a NOÉ Állatotthon ADHAT Segélyvonalának hívásával, melyre SMS is küldhető!!!!!
FIGYELEM, 2018.01.01-TŐL EGY HÍVÁS / SMS ADOMÁNYÉRTÉKE MEGVÁLTOZOTT! MOSTANTÓL 500 FT-OT KAPUNK TRANZAKCIÓNKÉNT!
Hívd a 13600-as telefonszámot (mindenféle előhívó nélkül!), majd az automata bejelentkezése után add meg a NOÉ Állatotthon kódját: 63 !
Ha könnyebb az sms, akkor a 13600-as számra küld a 63 -at. Egy telefonhívás vagy egy üzenet értéke 500 Ft. Ennyit kapunk, és ennyit is számláznak az adott telefonszámlára!
Jelenleg a Telekom, Telenor, Vodafone és az Invitel hálózatából érhető el a szolgáltatás.
Hálásan köszönjük!Megosztom a Facebookon