bulldogmentés logo

Gazdira váró francia buldogokGazdira váró francia bulldogok Gazdira váró angol buldogokGazdira váró angol bulldogok Gazdira váró buldog keverékekGazdira váró bulldog keverékek Elveszett/talált bulldogokElveszett/talált bulldogok Gazdira találtakGazdira találtak In memoriamIn memoriam
BullBlogBullBlog Kutya hírekKutya hírek Tudnivalók a francia buldogrólTudnivalók a francia buldogról Tudnivalók az angol buldogrólTudnivalók az angol buldogról SikertörténetekSikertörténetek Hírek a gazdiktólHírek a gazdiktól LetöltésLetöltés LinkekLinkek
Információ önkénteseknekInformáció önkénteseknek
Mit jelent a virtuális örökbefogadás?Mit jelent a virtuális örökbefogadás?
Számlaszám és adószám
Mit jelent a virtuális örökbefogadás?Mit adományozzak?
FőoldalFőoldal RólunkRólunk ElérhetőségeinkElérhetőségeink Hogyan segíthet?Hogyan segíthet? Örökbefogadási és leadási tudnivalókÖrökbefogadási és leadási tudnivalók TámogatóinkTámogatóink
kutya/oldal

Keresés a kutyák között

Fajta


Nem
Kan
Szuka

Kor
Kölyök
Fiatal
Felnőtt
Idős


Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót


Név: Walter
Nem: kan
Született: 2014.06.01.

Walter elhelyezésében a székesfehérvári menhely kért segítséget.
Ők az utcán találták borzasztó állapotban. Nagyon fulladt, alig kapott levegőt. Azonnal orvosi segítségre szorult. Gégebénulást diagnosztizáltak nála. Pár nap orvosi ellátás után stabilizálódott az állapota, így átkerülhetett a fajtamentéshez.
Sajnos a nehéz légzést mi is tapasztaltuk, így hamarosan át fog esni egy átfogó vizsgálaton ahol megpróbljuk kideríteni mi lehet a nezéz légzés oka.
Walter egy igazi energiabomba. Mindig a középpontban akar lenni és azt szeretné ha mindig vele foglalkoznánk.
Szerencsére nagyon jó természete van, így mindenkivel probléma nélkül kijön. A hölgyeknek egyenlőre nagyon nagy hévvel udvarol, de az ivartalanítás ezt is meg fogja oldani.
Szexepilje, hogy a jobb szeme hiányzik. Ezt valószínűleg korábban műtéti úton távolították el neki. Természetesen ez őt semmiben sem befolyásolja.
Walter oltva, chippel ellátva és ivartalanítva keresi végleges családját, ahol ő is a család teljes értékű tagja lehet élete végéig.
Érdeklődni róla az orokbefogadas@bulldogmentes.hu e-mailen, vagy a 06-20-268-2021-es számon lehet 17 óra után.

Walter galériájaMegosztom a Facebookon