bulldogmentés logo

Gazdira váró francia buldogokGazdira váró francia bulldogok Gazdira váró angol buldogokGazdira váró angol bulldogok Gazdira váró buldog keverékekGazdira váró bulldog keverékek Elveszett/talált bulldogokElveszett/talált bulldogok Gazdira találtakGazdira találtak In memoriamIn memoriam
BullBlogBullBlog Kutya hírekKutya hírek Tudnivalók a francia buldogrólTudnivalók a francia buldogról Tudnivalók az angol buldogrólTudnivalók az angol buldogról SikertörténetekSikertörténetek Hírek a gazdiktólHírek a gazdiktól LetöltésLetöltés LinkekLinkek
Információ önkénteseknekInformáció önkénteseknek
Mit jelent a virtuális örökbefogadás?Mit jelent a virtuális örökbefogadás?
Számlaszám és adószám
Mit jelent a virtuális örökbefogadás?Mit adományozzak?
FőoldalFőoldal RólunkRólunk ElérhetőségeinkElérhetőségeink Hogyan segíthet?Hogyan segíthet? Örökbefogadási és leadási tudnivalókÖrökbefogadási és leadási tudnivalók TámogatóinkTámogatóink
kutya/oldal

Keresés a kutyák között

Fajta


Nem
Kan
Szuka

Kor
Kölyök
Fiatal
Felnőtt
Idős


Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót


Név: Levendula
Nem: szuka
Született: 2009.06.01.

Levendulát a Jófogáson látták meg, akit úgy hirdettek, hogy 2 éves francia bulldog eladó 25 000 ft-ért. Egy állatbarát gondolta segít rajta, mert megsajnálta. Gondolta megveszi a és majd keres neki egy új, minden szempontból megfelelő családot.
Ám a történet nem így folytatódott. Kiderült a kutya nem 2 éves, hanem legalább 8 éves, és így a gazdisodás esélyei igen-igen romlottak. Tetézve ezt még egy szívféreg pozitív vérvizsgálattal.
Jött a pánik és persze az SOS segítségkérés a fajtamentéstől.
Magánvéleményemet inkább nem írom le a történetről.
Lényeg a lényeg, gazdagabb lett a fajtamentés egy 8 éves szívférges francia bulldoggal, akinek a kezelése anyagilag borzasztóan meg fogja terheli a fajtamentés kasszáját!
Levendula egyébként egy nagyon kedves, mindenkivel probléma nélkül kijön és nagyon igényli az emberi társaságot.
Most még várjuk a szívultranhangos vizsgálatot, utána fog kiderülni hogyan tovább.
A helyzet az, hogy a szívféreg kezelés minden verziója - akár a műtét, akár a radikális gyógyszeres / injekciós kezelés - igen drága, hosszadalmas és bizony veszélyes.

Sajnos egy baleset miatt meg kellett műteni a jobb hátsó lábát, amire kapott egy külső fixatűrt is. Jelenleg szigorú kennelnyugalom van előírva neki. Természetesen ezt is olyan jól viseli mint minden mást. Főleg azt, hogy most extra törődést kap.

Arra kérünk támogasd Levendula és a NOÉ Állatotthon kutyáinak szűrését, prevencióját és a fertőzöttek kezelését. Sajnos ez ma már nem luxusbetegség, hanem mindennapi probléma!!

Virtuális örökebfogadással az adatlapján keresztül:
http://bulldogmentes.hu/index.php?pid=1&aid=434

A NOÉ Állatotthon Alapítvány Bulldog fajtamentésének elkülönített bankszámla száma:
OTP 11710002-20085023

Közvetlen bankkártyás adományozással, 2 perc alatt, teljesen biztonságosan segíthetsz: http://adhat.hu/niok/online-donation/163662

Paypal: info@noeallatotthon.hu

Külföldről történő utaláshoz:
IBAN: HU62 1171 0002 2008 3777 0000 0000
SWIFT (BIC): OTPV-HU-HB
OTP Bank / Budapest, 1102 Kőrösi Csoma sétány 6.

EURO számlánk:
11763103-13106883
Külföldről történő utaláshoz:
IBAN: HU15 1176 3103 1310 6883 0000 0000
SWIFT (BIC): OTPVHUHB
OTP Bank / Budapest, 1102 Kőrösi Csoma sétány 6.

Illetve a NOÉ Állatotthon ADHAT Segélyvonalán, melyre mostantól SMS is küldhető!!!!!
Hívd a 13600-as telefonszámot (mindenféle előhívó nélkül!), majd az automata bejelentkezése után add meg a NOÉ Állatotthon kódját: 63 !
Ha könnyebb az sms, akkor a 13600-as számra küld a 63 -at. Egy telefonhívás vagy egy üzenet értéke 250 Ft. Ennyit kapunk, és ennyit is számláznak az adott telefonszámlára!
Jelenleg a T-Home és T-Mobile, valamint a Telenor, Vodafone és az Invitel hálózatából érhető el a szolgáltatás!
Hálásan köszönjük!Megosztom a Facebookon