bulldogmentés logo

Gazdira váró francia buldogokGazdira váró francia bulldogok Gazdira váró angol buldogokGazdira váró angol bulldogok Gazdira váró buldog keverékekGazdira váró bulldog keverékek Elveszett/talált bulldogokElveszett/talált bulldogok Gazdira találtakGazdira találtak In memoriamIn memoriam
BullBlogBullBlog Kutya hírekKutya hírek Tudnivalók a francia buldogrólTudnivalók a francia buldogról Tudnivalók az angol buldogrólTudnivalók az angol buldogról SikertörténetekSikertörténetek Hírek a gazdiktólHírek a gazdiktól LetöltésLetöltés LinkekLinkek
Információ önkénteseknekInformáció önkénteseknek
Mit jelent a virtuális örökbefogadás?Mit jelent a virtuális örökbefogadás?
Számlaszám és adószám
Mit jelent a virtuális örökbefogadás?Mit adományozzak?
FőoldalFőoldal RólunkRólunk ElérhetőségeinkElérhetőségeink Hogyan segíthet?Hogyan segíthet? Örökbefogadási és leadási tudnivalókÖrökbefogadási és leadási tudnivalók TámogatóinkTámogatóink
kutya/oldal

Keresés a kutyák között

Fajta


Nem
Kan
Szuka

Kor
Kölyök
Fiatal
Felnőtt
Idős


Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót


Név: Wi-Fi
Nem: kan
Született: 2012.10.21.

Wi-Fi elhelyezésében állatbarátok kértek segítséget, mert eredeti gazdája az altatást választotta kutyájának. Szerencsére ez nem történt meg, és Wi-Fi a gondozásunkba került.
Amit nagyon fontos tudni róla, hogy borzasztóan ragaszkodik az emberhez, és ha magára hagyják annak hangot ad. Sajnos úgy tűnik nem csak hangot ad neki, de az elmúlt egy hétben sajnos oda is kapott gondozójának aki magára akarta hagyni. Emiatt kizárólag olyan gazdit keresünk neki, aki komoly kutyás tapasztalattal rendelkezik, és nincsen gyerek a családban. A vele való ismerkedés több alkalmat fog igényelni és kötelező kutyaiskolai képzést is.
Mint majdnem minden bulldognak, neki is vannak egyészségügyi problémái. Allergiás, így kizárólag csak hypoallergén tápot ehet, és a fülei is hajlamosak a gyulladásra.
Átesett egy teljes ortopédiai kivizsgáláson, mert furcsán mozgott a hátsó fele. A vizsgálat szerint ortopédiailag teljesen rendben van, így a probléma valószínűleg neurológiai eredetű. Ennek kiderítésére MR vizsgálat javasolt.
Ami jó hír, hogy más kutyákkal teljesen jó a viszonya, pórázon szépen sétál és szobatiszta. Csak másik kutya mellé adjuk örökbe egyedüli kutyának nem.
Wi-Fi oltva, chippel ellátva és ivartalanítva keresi új családját, ahol biztosítani tudnak neki minden feltételt ahhoz, hogy boldog életet élhessen.

Megosztom a Facebookon