bulldogmentés logo

Gazdira váró francia buldogokGazdira váró francia bulldogok Gazdira váró angol buldogokGazdira váró angol bulldogok Gazdira váró buldog keverékekGazdira váró bulldog keverékek Elveszett/talált bulldogokElveszett/talált bulldogok Gazdira találtakGazdira találtak In memoriamIn memoriam
BullBlogBullBlog Kutya hírekKutya hírek Tudnivalók a francia buldogrólTudnivalók a francia buldogról Tudnivalók az angol buldogrólTudnivalók az angol buldogról SikertörténetekSikertörténetek Hírek a gazdiktólHírek a gazdiktól LetöltésLetöltés LinkekLinkek
Információ önkénteseknekInformáció önkénteseknek
Mit jelent a virtuális örökbefogadás?Mit jelent a virtuális örökbefogadás?
Számlaszám és adószám
Mit jelent a virtuális örökbefogadás?Mit adományozzak?
FőoldalFőoldal RólunkRólunk ElérhetőségeinkElérhetőségeink Hogyan segíthet?Hogyan segíthet? Örökbefogadási és leadási tudnivalókÖrökbefogadási és leadási tudnivalók TámogatóinkTámogatóink
kutya/oldal

Keresés a kutyák között

Fajta


Nem
Kan
Szuka

Kor
Kölyök
Fiatal
Felnőtt
Idős


Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót


Név: Türkiz-VAN GAZDIJELÖLT
Nem: kan
Született: 2012.05.05.

TöltöttGalamb gyerekei 2012.május elején kerültek hozzánk. Reggel 5-kor telefonáltak egyik önkéntesünknek,hogy azonnal vigyük onnan a mamakutyát, mivel elkezdett szülni.
Sajnos mire odaértünk, egy baba már halott volt. Rohantunk velük a kórházba, ahol a mamakutya még 6 kölyöknek adott életet.
Mára sajnos csak 4 gyerek maradt(2 kan, 2 szuka), de õk már túl vannak a 2. oltásukon és számtalan féreghajtáson.
Vitalitásuk, mozgékonyságuk, életkedvük a koruknak megfelelõ: nagy vehemenciával játszanak az egyik pillanatban, a következõben pedig már horkolva alszanak. Külön-külön mindegyik egy álomkutya, kézbesimulós, nyugodt és stresszmentes, hárman együtt viszont kiforgatják a világot a négy sarkából. Égedelem rosszak és elevenek.
A gazdijelölteknek tisztában kell lenniük azzal, hogy mennyire kártékony egy kölyökkutya, és hogy a növekedés során egyre hosszabb lesz az általuk okozott veszteséglista.
CSAK ÉS KIZÁRÓLAG LAKÁSBA adjuk örökbe õket.

IVARTALANÍTÁSI KÖTELEZETTSÉGGEL ADJUK ÖRÖKBE, AMIT SZIGORÚAN ELLENÕRZÜNK!

Érdeklõdni róluk CSAK és KIZÁRÓLAG emailben az orokbefogadas@minimenhely.hu illetve az orokbefogadas@bulldogmentes.hu címen lehet. Telefonon NEM ÁLL módunkban felvilágosítást nyújtani róluk!

Galériájuk ITT tekinthetõ meg!
Megosztom a Facebookon